Prevajalska platforma GeoFluent

Nahajate se tukaj :
Domov » Novica » Prevajalska platforma GeoFluent
Prevajalska platforma GeoFluent
April 4, 2013

Prevajalska platforma GeoFluent

Podjetje Lionbridge se bo predstavilo na največjem dogodku industrije igralništva na svetu

Prevajalska platforma GeoFluent Lionbridge

WALTHAM, zvezna država Massachusetts, ZDA, 5. feb. 2013 /PRNewswire/ — Podjetje Lionbridge Technologies, Inc. je danes naznanilo, da je bilo podjetje izbrano za predavanje in predstavitev na največjem dogodku industrije igralništva na svetu ICE Totally Gaming 2013, ki se bo med 5. in 7. februarjem odvijal v centru ExCeL v Londonu. Na dogodku bo podjetje skupaj z eno od svojih strank vodil predavanje o odpravljanju jezikovnih ovir v spletnih klepetalnicah in skupnostih. Med predavanjem bo podjetje tudi demonstriralo GoFluent, ki je edina po naročilu izdelana platforma v oblaku za prevajanje v resničnem času, ki v hipu prevede vsebino in sporočila v več jezikov. Na drugem predavanju pa bo podjetje predstavilo svoje globalne marketinške dejavnosti, udeleženci predavanja pa bodo dobili vpogled v optimizacijo globalnih marketinških akcij in obvladovanje spletnih dejavnostih po lokalnih tržiščih po vsem svetu.

»Baza strank številnih podjetij, ki se udeležujejo ICE Totally Gaming, postaja vse bolj globalna, zato narašča potreba po sporazumevanju v več jezikih. Zelo se že veselimo dogodka, saj bomo tako lahko največjim podjetjem v industriji igralništva pokazali, kako lahko z Lionbridgeom in GeoFluent-om zares vključijo stranke v delovanje svoje podjetje, kako lahko postanejo bolj učinkovita in zmanjšajo stroške po vsem svetu,« pravi Joe Fiorentino, ki je podpredsednik in vodja globalnega oddelka za programsko opremo pri podjetju Lionbridge.

Avtor rešitev pri podjetju Lionbridge Stuart Sklair bo 5. februarja ob 11h vodil predavanje z naslovom »Odpraviti jezik kot oviro in tako pomagati klepetalnicam in skupnostim za spletne igre«. Sklairu se bo pridružil vodja oddelka za procese in projekte, povezane s storitvami za stranke pri spletni strani za spletne igre PKR, ki je Lionbridgeva stranka. Glavni poudarek bo namenjen izkušnjam PKR z GeoFluent-om, kako jim je v pomoč pri klepetanju z uporabniki v več jezikih.

Revolucijo v poslovnem svetu je naredilo prevajanje. Kako? Oglejte si video posnetek…

Strokovnjakinja za globalni marketing pri podjetju Lionbridge Emma Durant bo pa 7. februarja ob 11h vodila predavanje z naslovom »Učinkovito upravljanje s spletnimi dejavnostmi po vsem svetu – glavnih pet trendov«. Na predavanju bo podala pregled vseh dejavnosti, povezanih z lokalizacijo, inštrumentacijo, optimizacijo in objavljanjem vsebin, premoženja in spletnih strani na globalnih digitalnih platformah. Durantova bo predstavila tri možnosti, ki so na voljo, in kako jih podjetja v industrji igralništva uporabljajo danes.

Lionbridge bo na dogodku razstavljal na stojnici S11-174. Obiskovalci ne bodo samo lahko izvedeli več o Lionbridgeu in GeoFluent-u, ampak bodo lahko tudi srečni dobitniki dobroimetja pri PKR. Več informacij o ICE Totally Gaming dobite tukaj.

Prevajanje v oblaku

O GeoFluent-u: GeoFluent je prevajalska platforma na zahteva, ki združuje rešitve za izdelavo jezikovnih rešitev v oblaku po naročilu podjetja Lionbridge in statističnim strojnim prevajalnikom, ki ga je razvil IBM-ov raziskovalni center Watson. Podjetja tako pridejo do edinstvene in varne rešitve v obliki programske opreme kot storitve (SaaS) v resničnem času, osnovane na tehnologijo, ki jo uspešno uporabljajo velika komercialna okolja. Klepetalnica GeoFluent s skupnimi aplikacijami za kontaktna središča omogoča zastopnikom podjetja sporazumevati se z uporabniki v več jezikih v resničnem času. Organizacije lahko tako poskrbijo za hitrejši nakup v proaktivnem in večjezičnem vključevanju strank, stroški globalne podpore pa se zaradi učinkovite spletne skrbi za stranke zmanjšajo.

O oddelku za globalne marketinške dejavnosti pri podjetju Lionbridge (GMO): GMO je sklop globalnih marketinških dejavnosti, ki omogoča tržnikom po vsem svetu prekositi konkurenco, kar se tiče mesta na iskalniku, povečati promet za 30 do 100 %, zmanjšati trajanje ciklusa akcije za 30 % in za 20 % zmanjšati stroške izvedbe globalne akcije. Stranke so s pomočjo našega globalnega pristopa k življenjskemu ciklusu strank priča višjemu mestu v iskalnikih, več prometu in prihodkom, hitrejšemu začetku uporabe izdelkov, zadovoljstvu in vse večji zvestobi.
O podjetju Lionbridge: Lionbridge pomaga več kot 800 vodilnim blagovnim znamkam na svetu povečati delež na mednarodnem tržišču, pospešiti začetek uporabe izdelkov in učinkovito vključiti.

Izvor: Lionbridge to Present at World’s Largest Gaming Industry Event

HTML5 Valid page